Een metselaar speelt een cruciale rol in de bouwsector en bij Raedts wordt je als metselaar zeer gewaardeerd voor je vakmanschap en veelzijdigheid. Het is een functie waar je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en vaardigheden, verder is het conform de bouw CAO loonschaal en ontvang je bij Raedts een mooie prestatietoeslag.

Functieomschrijving metselaar

 Een metselaar bij Raedts is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van diverse metsel-, herstel- en renovatiewerkzaamheden in woningen en gebouwen. Naast het metselen omvat de functie ook taken zoals timmerwerk, loodgieterswerk en tegelzetten. Voor deze rol is ervaring in metselen of timmeren vereist, evenals eigenschappen zoals klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Het bezitten van een rijbewijs B is een must, gezien de variëteit aan locaties waar gewerkt wordt.

Metselaar salaris met doorgroeimogelijkheden

Het salaris van een metselaar bij Raedts is competitief en wordt bepaald op basis van ervaring en vaardigheden. Beginnende metselaars kunnen rekenen op een solide startloon, terwijl ervaren vaklieden hoger ingeschaald worden. Daarnaast biedt Raedts volop doorgroeimogelijkheden, zowel horizontaal naar andere functies binnen de bouw als verticaal naar leidinggevende posities. Door regelmatige bijscholing en persoonlijke ontwikkeling met onze ontwikkelingsprogramma’s, kun je als metselaars je kennis verbreden en je carrière vooruit helpen.

Arbeidsvoorwaarden voor metselaar

Raedts hecht veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden voor hun werknemers. Naast een aantrekkelijk salaris biedt Raedts een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit omvat onder andere mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling, een informele en collegiale werksfeer, en diverse aanvullende voordelen zoals pensioenregelingen en verzekeringen. Deze voorwaarden zijn erop gericht om een gezonde werk-privé balans te ondersteunen en een langdurige relatie op te bouwen met onze medewerkers.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: