Werken in de bouw is zeer interessant en dynamisch. Zo geeft in de bouw werken vele mogelijkheden en uitdagingen. Het resultaat? Prachtige tastbare resultaten waar je trots op kunt zijn. Dat is bij Raedts niet anders. Bij Raedts zijn we trots op ons werk in de bouw. We zijn meer dan een standaard onderhoud- of bouwbedrijf. Onderhoud, renovatie, gebouwbeheer, (ver)nieuwbouwprojecten voor bedrijven, overheid, wonen, zorg en onderwijs. Noem het maar op, bij Raedts werken we al jarenlang met de mooiste klanten samen. Werken in de bouw draait om kennis, kunde en vakmanschap. Drie belangrijke elementen die in al onze bouwcollega’s aanwezig zijn. We zijn niet alleen trots op ons werk in de bouw, maar vooral ook op onze werknemers! Al de toppers die elke dag met passie en vakmanschap in de bouw werken aan de leukste projecten. Werken in de bouw bij Raedts in Limburg, ook geïnteresseerd? Bekijk dan onze bouw vacatures.

Werken in de bouw Limburg

Wil jij ook werken in de bouw in Limburg? Solliciteer dan bij het leukste bouwbedrijf in Limburg, Raedts B.V. Met een kantoor in Venray en Venlo is Raedts gelegen in de prachtige omgeving van Limburg. Veel van onze klanten bevinden zich ook in de regio Noord-Limburg. Dus of je nu wilt werken in de bouw in Venlo, Venray of Noord-Limburg, bij Raedts ben je aan het juiste adres. Werken in de bouw in Limburg heeft vele voordelen. Zo sta je in contact met lokale klanten en kun je betrokken zijn bij het bouwen, preventief groot onderhoud en service & onderhoud van de meest indrukwekkende gebouwen in de regio. Dagelijks komen we de mooie opdrachtgevers en gebouwen tegen die we bij Raedts gebouwd hebben of onderhouden voor onze klanten. Wil je ook meewerken aan uitdagende projecten of service en onderhoud in de regio Noord-Limburg? Dan is werken in de bouw bij Raedts de keus voor jou!

In de bouw werken bij Raedts

Wanneer je in de bouw gaat werken bij Raedts kun je niet alleen meewerken aan uitdagende en gave projecten, maar ook het service en onderhoud van zo’n 15.000 woningen. Tegelijkertijd ben je ook onderdeel van een hecht en professioneel team. Samen met leuke collega’s vol vakkennis en passie sta je elke dag weer met plezier op de werkvloer. Samen, daar draait het om bij werk in de bouw. Zo ook bij Raedts, samen hebben wij het voor elkaar. Bij Raedts hebben we aandacht voor iedere medewerker. Bij een baan in de bouw hoort natuurlijk ook de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Met ons ontwikkelplan ‘Bouwen op talent’ krijg je de kans om te doen waar je goed in bent en je talenten verder te ontwikkelen. Wij geloven namelijk dat wanneer jij groeit, wij als bouwbedrijf ook groeien. Het fijne kantoor, die handige werkbus en toffe collega’s staan al voor je klaar. Kom je ook werken in de bouw in Limburg bij Raedts? Ook werken we in delen van Noord-Brabant en Gelderland.

Banen in de bouw

Er zijn veel verschillende banen in de bouw. Bij Raedts hebben we ook een groot aanbod aan banen in de bouw. Bekijk al onze bouwvacatures of stuur een open sollicitatie! Of je nu een ervaren vakman bent of net komt kijken in de bouwsector, bij Raedts krijg je de kans om jezelf en je kennis te ontwikkelen. Van timmerlieden en tegelzetters tot calculators en werkvoorbereiders, het team van Raedts bestaat uit ervaren en getalenteerde vakmensen. Uiteindelijk draait werken in de bouw bij Raedts om een ding, samenwerken. Zoek de baan in de bouw die het best bij jou past en ontwikkel jezelf tot een echte expert in je vakgebied bij Raedts.

Bekijk hier alle functies bij Raedts:

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: