Werken in de bouw Noord-Brabant?

Wil je werken in de bouw in Noord-Brabant en omstreken? Solliciteer dan nu op onze bouw vacatures voor Noord-Brabant. Raedts B.V. is een ervaren bouwbedrijf gevestigd in Venray & Venlo, Noord-Limburg. Met klanten in Brabant, Limburg & Gelderland is er genoeg werk om jou iedere dag uit te dagen. Raedts is meer dan een standaard bouwbedrijf of onderhoudsbedrijf. Zo houden we ons onder andere bezig met Onderhoud, renovaties, nieuwbouwprojecten, gebouwbeheer en nog veel meer. Hierbij hebben we vele verschillende klanten in sectoren zoals de overheid, bedrijven, wonen, zorg en onderwijs. Bij Raedts werken we al jarenlang samen met de mooiste klanten door heel Limburg, Brabant en Gelderland. Werken in de bouw in Noord-Brabant was nog nooit zo leuk als bij Raedts! Bij Raedts draait het niet alleen om de klanten, maar vooral ook om onze werknemers. Jouw collega’s dus! Al onze vakmensen die iedere dag te werk gaan vol met passie, kennis, kunde en vakmanschap. Wil je ook werken in de bouw in Noord-Brabant en omstreken? Bekijk dan onze bouw vacatures voor Noord-Brabant bij Raedts. De vacatures gelden voor ons gehele servicegebied, indien niet anders aangegeven.

Bouw vacatures in Noord-Brabant

Op zoek naar de leukste bouw vacatures in Noord-Brabant? Zoek dan niet verder! Bekijk onze vacatures in de bouw voor Noord-Brabant en omstreken en solliciteer nu bij Raedts. Onze bouw vacatures gelden voor ons gehele servicegebied, mits anders aangegeven. Je zult dus niet alleen werken in de bouw in Noord-Brabant, maar soms ook in Limburg en Gelderland! We staan altijd in contact met lokale klanten en je voelt je betrokken bij de bouw en het onderhoud van de meest indrukwekkende gebouwen van de regio. Hoe leuk is het om dagelijks onderweg klanten tegen te komen waar jij aan hebt meegewerkt? Onze bouwvacatures zijn dus niet alleen geldig voor Brabant, maar ook voor Limburg en Gelderland. Je zult dus werkzaam zijn op meerdere locaties, afhankelijk van je functie en de lopende projecten. Dat maakt werken in de bouwsector zo leuk!

Het team van Raedts B.V.

Wanneer je op zoek bent naar vacatures in de bouw in Noord-Brabant, dan wil je natuurlijk ook weten dat je in een leuk team terecht komt. Bij Raedts hebben we een hecht team vol echte vakexperts. Kennis en kunde staan centraal en we doen dingen graag samen. Samen hebben wij het voor elkaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dat vinden wij net zo belangrijk. Daarom hebben we ons ontwikkelplan ‘Bouwen op talent’ gemaakt zodat iedere werknemer de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. Wanneer jij groeit, dan groeit Raedts ook! Je mooie kantoor, fijne werkbus en leuke collega’s staan al voor je klaar. Wil je ook werken in de bouw in Noord-Brabant en omstreken? Solliciteer dan nu op onze openstaande vacatures of doe een open sollicitatie!

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: