Ontwikkeltrajecten en Opleidingen

bouwproject werken bij raedts

Ontwikkeltrajecten en Opleidingen

Bouwen op talenT

Raedts besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van medewerkers. Zo is er het individuele ontwikkelingstraject Bouwen op Talent. Binnen dit programma krijgt iedere medewerker de kans om meer inzicht te krijgen in het eigen talent, maar ook de mogelijkheid loopbaanstappen te onderzoeken.

Bouwen op Talent is een voor én door Raedts ontwikkeld traject en geeft medewerkers nog meer inzicht in waar ze allemaal goed in zijn (hun talenten). Want als je dat nog beter weet en je werk daar nog beter bij aansluit, nemen je plezier en je passie alleen maar toe. Dan bouw je op je eigen talent. En tegelijkertijd bouwt Raedts dan op het talent van zijn medewerkers.

Samen bouwen

Bouwen op Talent is een voor én door Raedts ontwikkeld traject dat al enkele jaren loopt. Diverse individuele trajecten zijn al succesvol afgerond. Als antwoord op dit succes ontstond het idee om Bouwen op Talent uit te breiden. En zo is een nieuw traject ontstaan dat gericht is op de ontwikkeling van samenwerkende teams, met als passende naam: Samen Bouwen.

Samen Bouwen richt zich op teamontwikkeling met als doel werkplezier vergroten, samenwerking te bevorderen en te optimaliseren. Het team leert elkaar tijdens dit traject beter kennen, meer werkplezier te ervaren en samen te werken. Met als doel samen te groeien en beter te worden als team.

Samen bouwen opleiding ontwikkeling bouw

OPleidingen en trainingen

Behalve onze ontwikkelingsmogelijkheden ‘Bouwen op Talent’ en ‘Samen Bouwen’, zijn er ook tal van opleidingen en trainingen beschikbaar om aan deel te nemen. En dat zijn niet alleen opleidingen op papier, want van wie kan je meer leren dan van een ervaren collega? Daarom zijn er ook meerdere mentoren op de werkvloer. De verschillende mentoren dragen hun ervaring over op het gebied van bijvoorbeeld techniek, coachen en communicatieve vaardigheden. Het mentorschap voegt echt iets toe aan ons bedrijf. Medewerkers kunnen mentor worden, collega’s begeleiden en zo wordt de waardevolle kennis en ervaring behouden. Een win-win situatie. Een medewerker leert tijdens het werk en de mentor mag zijn ervaring doorgeven.

Waar je ook bij ons komt te werken er is altijd een opleiding of training te vinden die bij jou past. Zo kun je je altijd blijven ontwikkelen en ben je breed inzetbaar.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: