Leerlingen en Stagiaires

Ben jij een ambitieuze student met een passie voor de bouwsector? Wil je praktijkervaring opdoen en je carrière een vliegende start geven? Dan is een stage in de bouw bij Raedts B.V. de keuze voor jou. Raedts, gevestigd in Venray & Venlo, biedt uitdagende stages in de bouw en bouw traineeships voor enthousiaste studenten die zich willen ontwikkelen en meer willen leren over werken in de bouw.

Binnen ons bedrijf streven we naar een goede verhouding tussen jonge en meer ervaren collega’s. De jonge collega’s hebben vaak een vernieuwende kijk op de bouw en de oudere, ervaren collega’s, vullen dit aan met hun schat aan ervaring. Deze wisselwerking is erg belangrijk voor ons bedrijf. En het allermooiste is wanneer wij leerlingen en stagiaires een vaste arbeidsovereenkomst mogen aanbieden. Zo groeien ze van stagiair of praktijk leerling uit tot onmisbare kracht binnen ons team.

Stage in de bouw

Al vele jaren bieden wij studenten de gelegenheid om stage bij ons te lopen. De betrokkenheid en het plezier waarmee onze collega’s de leerlingen en stagiaires begeleiden, is groot. Zij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk én leuk het is om ervaring in de bouwbranche op te doen.

Raedts is een erkend leerbedrijf en we geven graag de liefde voor de bouw door aan jou. Dus volg je een relevante mbo- of hbo opleiding en ben je op zoek naar een leuke leerplek of stage in de bouw? Dan ben je bij ons van harte welkom. Wij bieden jaarlijks meerdere stageplekken bij verschillende afdelingen van ons bedrijf. Hierbij word je uiteraard uitgebreid begeleid door een ervaren collega.

Heb je interesse in een stage bij Raedts? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: werkenbijraedts@raedtsbv.nl. Eerst meer weten? Bel of app met Patricia Eijkemans, tel. 06-57433064.

Traineeships

Een traineeship in de bouw is ook mogelijk bij Raedts. Weet je nog niet precies welke richting je op wil en wil je graag eerst kennis maken met meerdere afdelingen binnen een bouwbedrijf? Dan is een traineeship in de bouw bij Raedts wat voor jou! Samen met Patricia van onze HR afdeling bekijken we graag samen naar wat de mogelijkheden zijn voor jou om ervaring op te doen. Met ons persoonlijk afgestemde traineeship in de bouw krijg je een goed beeld van Raedts, waardoor jij uiteindelijk kunt bepalen waar jouw toekomst ligt bij ons bouwbedrijf. Ben jij geïnteresseerd in een bouw traineeship bij Raedts? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op! Dan bekijken we samen naar de mogelijkheden.

MEELOOPDAGEN

En zelfs wanneer je nog niet weet of de bouw jouw hart sneller laat kloppen, ook dan ben je van harte welkom! Loop gewoon een dagje mee met iemand op kantoor of in de uitvoering. Laat onze HR afdeling weten dat je komt, dan zorgen wij dat je hartelijk wordt ontvangen.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: