Historie

Raedts is in 1933 als familiebedrijf in Oostrum gestart.De heer Jan Raedts senior richt Raedts bouwbedrijf op. En daar begint het, een familiebedrijf, dat door de jaren heen groeit en groeit. Kwaliteit en aandacht staan hoog in het vaandel en behalve vernieuwen blijft het ambacht en de kracht van het verleden belangrijk.
Met de groei van het bedrijf worden ook samenwerkingen aangegaan en nieuwe afdelingen opgezet.

Zo richt Raedts K.O.Bus Karwei en Onderhoudsdienst op (Nu bekend als Bouwzaken Nederland). In 1989 wordt het kleinere Knops Bouwbedrijf uit Venlo overgenomen, dat langzaam volledig samensmelt in Raedts.

Raedts Bouwbedrijf en Bouwmij Janssen slaan in 1995 de handen ineen. Met het oog op de seriematige nieuwbouw gaan ze succesvol samen aan de slag. De bedrijven vullen elkaar aan en samen pakken ze een groter gedeelte van de markt, terwijl ze zich toch blijven richten op hun eigen specialisme.

Vanaf eind 2005 valt Raedts onder de Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). Raedts BV is daarmee geen familiebedrijf meer, maar maakt hiermee wel deel uit van een sterk netwerk van meer dan 23 vooruitstrevende ondernemingen op het gebied van bouw en vastgoed. Met niet geheel onbelangrijk een gezamenlijke omzet van circa € 872 miljoen (2021).

De verkoop aan ASVB betekent vooral een solide financiering, inbreng van kennis en kunde en de ontwikkeling van talent in de organisaties. ASVB vertrouwt daarbij vooral op de kracht van zelfstandige, gedreven ondernemers met een sterke nadruk op innovatie, initiatief en inhoud.

En anno nu zijn er twee Raedts vestigingen. Eentje in Venray en een in Venlo. We blijven groeien en innoveren. En het is tijd voor een volgende stap waar jij ook deel van uit kunt maken.

Check de vacatures en de mogelijkheden die wij bij Raedts bieden.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: