ALLEMAAL VOOR JOU

We verwelkomen jou graag als lid van onze Raedts team. Al zijn we officieel geen familiebedrijf meer, we werken samen en we zorgen voor elkaar. Bij Raedts helpen we jou namelijk je verder te ontwikkelen zowel op professioneel als op persoonlijk gebied. We zijn er voor elkaar.

Kom je bij ons werken, dan zorgen we voor een introductieprogramma met kennismakingsgesprekken en word je gekoppeld aan een buddy. Bij deze collega kun je altijd terecht en hij of zij leert je alle ins and outs van Raedts. En natuurlijk staan jouw spullen, zoals een bus, kleding en een laptop gelijk voor je klaar, zodat je goed voorbereid kunt beginnen.

Om jou zo goed mogelijk te begeleiden en te laten floreren zijn er daarnaast een aantal ontwikkelingsprogramma’s waaraan je deel kunt nemen. Ook zijn er natuurlijk veel mogelijkheden voor opleidingen en trainingen.

Of ben je een enthousiaste student met een echte passie voor de bouw? Dan ben je bij ons van harte welkom! Wij bieden uitdagende stages en traineeships aan voor jonge bouwtalenten. 

We doen het Allemaal voor jou! Ontdek meer over onze ontwikkeltrajecten en opleidingen of leerlingen en stagiaires.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: