Bij Raedts zijn vakmensen de bouwstenen van ons succes. Onze gepassioneerde experts staan dag in, dag uit weer met plezier op de werkvloer. Wij geloven dat de kracht van ons bedrijf ligt in de vaardigheden, toewijding en passie van onze medewerkers. Ben jij ook een echte vakman? Of wil je er eentje worden? Dan ben je bij Raedts bij het juiste adres.

Of je nu een ervaren expert bent in jouw vakgebied of juist aan het begin van je bouw carrière staat, bij Raedts geven we je graag de ruimte om te groeien en je talenten en opdrachten te ontwikkelen. Samen onderhouden we de gebouwen en werken we aan de mooiste projecten voor onze klanten. Bij Raedts staat teamwork, aandacht voor elkaar en vakmanschap centraal. We halen het beste uit elkaar en samen vormen we een hecht team van echte vakmensen die trots zijn op hun werk.

Ben jij een echte vakman op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil jij jezelf ontwikkelen tot echte vakexpert bij een van de leukste bouwbedrijven van Limburg? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie als jouw droombaan in de bouw er niet bij staat.

Wilt u meer informatie over onze vakmensen functies? Klik dan op onderstaande functies:

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: