Wie is Raedts

Maar waar ga je nou werken. Wat voor bedrijf is Raedts?

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud, de bouw en de renovatie van bedrijfspanden, bedrijfsruimtes en woningen van corporaties. Maar we werken ook aan diverse (ver)nieuwbouwprojecten en bijvoorbeeld aan uitbreidingen van complexere bedrijfshallen. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we een project van de eerste wens tot de afwerking een succes laten zijn.

We zijn namelijk meer dan een standaard bouw- en onderhoudsbedrijf. We werken bij onderwijsinstellingen, overheidsgebouwen, woningcorporaties en zorginstellingen. Ook zijn er medewerkers van Raedts intern werkzaam bij verschillende grote vooraanstaande bedrijven. Zo werken ze voor Raedts, maar zetten ze hun talenten bij een ander bedrijf in.

Onze medewerkers zijn professioneel, weten wat ze moeten doen en hoe ze zich moeten aanpassen aan hun omgeving. Ze willen echt iets betekenen voor de klanten. Ze houden rekening met de omgeving waarin ze werken en houden zich aan de geldende normen en voorschriften.

Daarbij denken we bij Raedts altijd vooruit. Het begint ermee dat wij de opdrachtgever beter willen leren kennen. Begrijpen wat de wensen zijn. Als Raedts vormen wij een team met als doel deze wensen werkelijkheid te laten worden. Je ziet bijvoorbeeld dat er een enorme energietransitie bezig is. Wij maken ook die huidige verduurzamingsslag. We houden woningen up to date, maar doen ook onderhoud of renovatiewerk aan huurwoningen. Met ons team zorgen we ervoor dat alles goed functioneert en dat de bewoners met een lach gedag zeggen.

Zijn er vragen of is er onderhoud nodig? Dan komt de afdeling Service & Onderhoud in actie. De melding van een bewoner wordt gelijk omgezet in een opdracht. De monteur leest deze op zijn telefoon en gaat vervolgens op weg. Hij belt aan, stelt zich netjes voor en gaat aan de slag. Wanneer hij klaar is, vertelt onze medewerker duidelijk wat voor werk er is gedaan en stapt daarna in zijn bus, op naar de volgende klus.
Alles met betrokkenheid vanaf de eerste minuut. Hoe groot of klein het plan ook is. Wij zijn er. Hoe eerder in het proces wij mee kunnen denken, hoe meer wij kunnen bijdragen. Met als resultaat: slimme bouwkundige toepassingen en een tevreden klant. De afdeling Service & Onderhoud is er ook voor woningcorporaties en andere vastgoedeigenaren. We onderhouden zo’n 15.000 woningen op het gebied van reparaties, mutaties en badkamer-, keuken- en toiletrenovaties. Raedts maakt van elk project in Limburg, Brabant en Gelderland een succes.

We zijn trots. Trots dat we samen Raedts zijn. Een team van allround, vakkundige medewerkers, dat de klant voorop heeft staan. Wij ontzorgen en we zijn er voor elkaar.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: