Veelgestelde vragen

Bij het vinden van de juiste baan komen er natuurlijk veel vragen bij je naar boven. Bij Raedts proberen we alles zo helder en duidelijk mogelijk voor je te maken, zodat jij weet waar je aan toe bent. Hieronder vind je daarom een lijst met de meest voorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en dan ontvang je snel een reactie.

Solliciteren kun je het beste doen door het online sollicitatieformulier in te vullen. Deze vind je onder de button ‘solliciteren’ rechtsboven op de website of onderaan op de vacaturepagina. Hier vragen we je een toelichting te geven en een CV mee te sturen.

Heb je vragen? Dan kun je altijd mailen naar werkenbijraedts@raedtsbv.nl, bellen naar 0478581469 of appen naar 0657433064.

We streven er naar je zo snel mogelijk reactie geven op je sollicitatie. Dit duurt gemiddeld 2 dagen.

Naast dat het belangrijk is om te weten waar je goed in bent en waarom je bij Raedts wilt werken, is het allerbelangrijkste om gewoon jezelf te blijven. Wees jezelf en ben eerlijk over de dingen die je vertelt.

Nadat je hebt gesolliciteerd wordt jouw sollicitatie door ons beoordeeld. Denken wij dat je goed bij ons past? Dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking. Nog steeds enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek. Als ook het tweede gesprek goed is verlopen doen we jou een aanbod. Ben jij het hiermee eens? Dan kunnen de contracten getekend worden en heten wij jou van harte welkom bij Raedts.

Zie je wat jij zoekt er niet bij staan en ben je enthousiast over Raedts? Stuur ons dan vooral jouw cv of jouw vragen. Wij kijken graag met je mee wat er wel mogelijk is. Dit kan via de solliciteren button, maar je kunt ook mailen naar werkenbijraedts@raedtsbv.nl, bellen naar 0478581469 of appen naar 0657433064.

Ja, dat kan zeker. Raedts is een erkend leerbedrijf en geeft graag de liefde voor de bouw aan jou door. Dus volg je een relevante mbo- of hbo opleiding en ben je op zoek naar een leuke stage-of leerplek? Dan ben je bij ons van harte welkom. Wij bieden jaarlijks meerdere stageplekken bij verschillende afdelingen van ons bedrijf. Waarbij jij uiteraard uitgebreid wordt begeleid door een ervaren collega. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bij Raedts hebben we diverse ontwikkelingsprogramma’s waaraan je deel kunt nemen waaronder bouwen op talent en samen bouwen. Naast deze ontwikkelingsmogelijkheden zijn er ook tal van opleidingen en trainingen beschikbaar om aan deel te nemen. Tot slot bieden we ook stages, traineeships en meeloopdagen aan. Wil je hier meer over weten? Check de pagina allemaal voor jou, hier wordt alles duidelijk toegelicht.

Dit is afhankelijk van de functie. We volgen de CAO voor bouw en Infra. Ook is er bij ons veel ruimte voor scholing en ontwikkeling. Daarnaast word je voorzien van goed gereedschap. En niet onbelangrijk, je krijg een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Bij Raedts vinden we het belangrijk om aandacht te besteden aan onze medewerkers en naast werken is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Daarom worden er gedurende het jaar diverse personeelsbijeenkomsten en uitjes gepland. Zo hebben we ieder jaar onze zogenaamde kwartaal- en halfjaarlijkse bijeenkomsten waarin we de medewerkers informeren over allerlei zaken en we o.a. op project-of bedrijfsbezoek gaan, een barbecue vóór de bouwvakvakantie, een sinterklaasbijeenkomst voor de hele familie en een kerstbijeenkomst. Daarnaast worden er diverse andere activiteiten door onze personeelsvereniging georganiseerd.

Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden om bij verschillende afdelingen van ons bedrijf ervaring op te doen. Ons traineeship geeft jou een goed beeld van Raedts waardoor jij uiteindelijk kunt bepalen waar jij jouw toekomst ziet bij ons bedrijf.

Patricia beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt haar bellen via 0657433064 of stuur haar een whatsappje.

Ja, dat kan zeker. In overleg zullen we de mogelijkheden hiervoor bespreken.

Houd de vacaturepagina van deze website in de gaten. Daarnaast kun je ook onze social media kanalen volgen: LinkedIn, Facebook en Instagram. Hier zullen de nieuwe vacature ook voorbij komen.

Bij Raedts heerst er een informele en prettige werksfeer. Iedereen binnen Raedts staat voor elkaar klaar en naast het harde werken is er zeker ook ruimte voor gezelligheid en een grapje.

Ja, als je de gevraagde kennis of competenties nog niet helemaal beheerst kun je evengoed solliciteren.

Je mag altijd een open sollicitatie sturen en dan zullen we in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn. Het sturen van een open sollicitatie kan via de solliciteren button. Heb je vragen dan kun je natuurlijk ook mailen naar werkenbijraedts@raedtsbv.nl, bellen naar 0478581469 of appen naar 0657433064.

Onderaan de pagina kun je onze privacy policy inzien. Hierin staat duidelijk aangegeven wat er met je gegevens gebeurt zodra je solliciteert en waar je wel of geen toestemming voor kunt geven.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: