Kernwaarden

Raedts staat voor kwaliteit en aandacht voor elkaar al vanaf de start van het bedrijf. In al die jaren is het ons duidelijk geworden dat bepaalde kwaliteiten erg belangrijk zijn voor het succes dat we hebben. En dat kan niet zonder medewerkers die deze kwaliteiten uitdragen en overbrengen naar onze opdrachtgevers. Bij Raedts zijn de relaties die we hebben met opdrachtgevers en met de medewerkers namelijk enorm belangrijk. We onderhouden deze, houden ze vast en groeien samen verder. We leren en willen elke dag beter worden in alles wat we doen.

Wil jij ook iets betekenen voor onze opdrachtgevers? Neem je graag de zorg uit handen, weet jij onze opdrachtgevers de juiste informatie te geven. Dan is werken bij Raedts wat voor jou.

Behalve het uit handen nemen van de zorg, is het ook belangrijk dat je mee kunt denken. Dat kan al vroeg in het proces zijn, bijvoorbeeld bij het maken van technische keuzes of bij het bekijken van de opties binnen het gestelde budget. Jij weet namelijk wat de vraag is en kunt de oplossing aanreiken.

Ben jij daarbij een soort van kameleon die zich in iedere situatie en op elke plek kan redden? Werk je graag in een omgeving met mensen om je heen? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben namelijk werk op diverse plekken, bijvoorbeeld voor zorginstellingen, woningcorporaties en fabrieken.

Herkenbaar? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Vragen mag ook altijd. Bel, app of mail ons.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: