Een uitdagende baan in de bouw waarbij alles écht goed geregeld is? Dat is wat Raedts B.V. jou te bieden heeft. Bij Raedts begrijpen we dat de juiste baan in de bouw niet alleen draait om geld verdienen, maar ook om ontwikkeling van je vaardigheden en je passie achtervolgen. Een baan in de bouw bij Raedts is veel meer dan fysieke arbeid. Het gaat om vakmanschap en met passie iedere dag weer aan uitdagende opdrachten werken. Ben je een ervaren vakman opzoek naar een nieuwe uitdaging? Of sta je pas net aan de start van je carrière en is dit je eerst baan in de bouw? Er is bij Raedts ruimte voor iedereen om zich verder te ontwikkelen en zijn of haar passie te volgen. Ontdek de mogelijkheden voor banen in de bouw bij Raedts en vind jouw perfecte match. Ook al staat er geen vacature voor jouw droombaan in de bouw bij, nodigen we je evengoed graag uit om een open sollicitatie te sturen.

Bouw banen bij Raedts

Bouw banen bij Raedts zijn niet als andere banen bij bouwbedrijven. Bij Raedts geloven we in het creëren van een omgeving waar jouw vaardigheden worden gewaardeerd én verder ontwikkelt. Met onze ontwikkelingsprogramma’s Bouwen op Talent en Samen Bouwen stimuleren we iedereen en elkaar om te blijven groeien. Daarnaast is bij Raedts alles écht goed geregeld. Dat fijne kantoor? Check. Die handige nieuwe bus met alle gereedschappen? Check. De mensen die je graag ondersteunen bij al je vragen? Check! Wanneer je aangenomen wordt voor een baan in de bouw bij Raedts, wordt je onderdeel van een hecht team. Wij geloven er namelijk in dat we samen verder kunnen komen en net dat beetje extra aan onze klant kunnen geven. Met diverse werkzaamheden en klanten zoals onderhoud voor overheidsgebouwen, renovatie of nieuwbouw van bedrijfspanden, of service voor woningcorporaties, is er genoeg variatie in je dagelijkse werkzaamheden. Onze klanten zijn gevestigd in Limburg, Noord-Brabant en zelfs Gelderland. Bij Raedts hebben we verschillende banen in de bouw beschikbaar. Denk hierbij aan vakmensen, mensen voor het projectteam en ondersteunend personeel.

Banen in onderhoud en service

Een van de grootste onderdelen van Raedts is de afdeling Service & Onderhoud. Er zijn dus ook genoeg banen in onderhoud en service beschikbaar. De bouw eindigt namelijk niet zodra een project is opgeleverd. Onderhoud en service zijn cruciaal voor het behoud van de kwaliteit van gebouwen. Bij Raedts zijn er daarom ook diverse banen in onderhoud en service. Zo verzorgen we samen ervoor dat onze constructies en de gebouwen van klanten in topconditie blijven en aan de hoogste normen voldoen. Denk hierbij aan het onderhoud van scholen, woningen, bedrijfsgebouwen of zorginstellingen. Hierbij staat Raedts direct in contact met de bewoners of mensen die werken in het gebouw, en lossen we problemen direct op. Dat is nog eens service! Wil je ook een baan in onderhoud en service bij Raedts? Solliciteer dan nu en kom werken bij de leukste banen in de bouw! Er zijn zowel full time banen in de bouw als part time banen beschikbaar.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: