Voor renovatie vacatures biedt Raedts je de unieke kans om mee te werken bij een van de leukste bouwbedrijven van Nederland. Onze openstaande posities zijn namelijk niet alleen renovatie vacatures, je wordt met diverse werkzaamheden uitgedaagd. Bij Raedts is er namelijk een zeer dynamische werkomgeving. Het is veel meer dan een vacature voor renovatiewerken. Je gaat ook aan de slag met verbouw, nieuwbouw, verduurzaming en onderhoudswerkzaamheden. Vakmanschap en teamwerk staan hierbij altijd centraal. Zo ronden we met succes de mooiste renovatieprojecten af voor onze klanten in de zorg, bedrijven, overheden, scholen of woningcorporaties. Heb je ook interesse in meer dan een renovatie vacature? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!

Vacatures renovatie en onderhoud

Een vacature voor alleen renovatie zul je bij Raedts niet vinden. Vacatures voor onderhoud en renovatie wel. Service en onderhoud is namelijk een belangrijk onderdeel van Raedts. Zo beheren we tientallen gebouwen voor onze klanten in diverse sectoren. Hierbij komen ook vaak renovatiewerkzaamheden bij kijken. Dat maakt het een echte vacature voor renovatie én onderhoud. Raedts staat namelijk bekend om de uitgebreide diensten, die niet beperkt zijn tot alleen renovatiewerk. Het verbouwen van een school, onderhouden van een overheidsgebouw of het nieuwbouwen van een bedrijfspand, de werkzaamheden zijn gevarieerd. Raedts heeft de belofte om kwaliteit en duurzaamheid in elk project te waarborgen. Dit geldt net zo hard voor renovatie werk als voor onze overige werkzaamheden. Wanneer je dus op zoek bent naar een renovatie vacature of vacature voor onderhoud en renovatie, dan is Raedts de juiste keuze voor jou.

Wil jij bij Raedts komen werken?

Werken bij Raedts betekent deel uitmaken van een team dat zich niet alleen richt op renovatie werk, maar ook op onderhoud, nieuwbouw, verbouw en verduurzaming. En dat allemaal met maximale expertise en enthousiasme! Bij ons kun je je vaardigheden verder ontwikkelen en uitgroeien tot de bouwtopper die jij wilt worden. Groei en ontwikkeling zijn erg belangrijk bij Raedts, want wanneer jij groeit, dan groeit Raedts ook. Wil je ook meewerken aan de leukste projecten en het onderhouden van de mooiste gebouwen? En dat met een gezellig team vol vakexperts? Stuur dan nu je sollicitatie door! Ook als er geen renovatie vacature openstaat, kun je altijd nog solliciteren met een open sollicitatie. Je werkt bij Raedts immers altijd mee aan diverse opdrachten.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: