Wil jij werken bij een van de grootste service- en onderhoudsbedrijven van Limburg? Solliciteer dan nu op onze onderhoud vacatures bij Raedts. Bij Raedts hebben we verschillende interessante onderhoud vacatures openstaan. Deze zijn gericht op het service verlenen aan, het verbeteren en het onderhouden van diverse gebouwen en faciliteiten. Onze beheer en onderhoud vacatures bieden je de kans om te werken aan gebouwen van overheden, bedrijven, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en zorginstellingen. Wanneer je solliciteert op onze onderhoud gebouwen vacatures, is je werk dus allesbehalve standaard. Door ons brede klantenportfolio heb je diverse projecten waar je wekelijks aan werkt en je unieke vaardigheden te pas komen. Solliciteer op onze onderhoud vacatures en help mee aan het behouden van de mooiste gebouwen in de regio.

Gebouwen onderhoud vacature bij Raedts

Bij Raedts staan er gebouwen onderhoud vacatures open, maar het zijn net zo goed beheer en onderhoud vacatures of vacatures voor service & onderhoud. Hoe je het precies wilt noemen, maakt ons niet uit. Door te solliciteren op onze onderhoud vacatures kom je te werken in een van de grootste service en onderhoudsbedrijven van Limburg en Nederland. Dagelijks verzorgt en onderhoudt Raedts tientallen gebouwen voor grote bedrijven, publieke locaties voor overheden, scholen voor onderwijsinstellingen, sociale woningen voor woningcorporaties en zelfs ziekenhuizen voor zorginstellingen. Zo voeren we ook planmatig onderhoud uit, dus wanneer je op zoek bent naar een vacature planmatig onderhoud of vastgoed beheer vacature, dan ben je ook bij Raedts bij het juiste adres!

Solliciteer op vacatures service & onderhoud

Wil je ook werken met een vast team vol vakexperts en gezellige collega’s? Waarbij alles echt goed geregeld is voor je en je de beste spullen krijgt om je werk te doen? Solliciteer dan op onze onderhoud vacatures. Een vastgoed onderhoud vacature, beheer en onderhoud vacature of service en onderhoud vacature, wanneer je gaat werken bij Raedts is het allemaal onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Bekijk onze onderhoud vacatures en stuur je sollicitatie door. Staat er geen onderhoud vacature open? Geen probleem, ook als er geen vacatures voor onderhoud open staan, kun je alsnog een open sollicitatie sturen. Bij Raedts zijn we namelijk altijd op zoek naar echte experts in het onderhouden van gebouwen.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: