Ben je op zoek naar een uitdagende vacature in de bouwsector? Bij Raedts B.V. bieden we meer dan alleen een baan in de bouwsector, we bieden je een boeiende carrière waarbij je jezelf continu kan ontwikkelen. Tegelijkertijd, word je lid van een hecht team dat gedreven wordt door passie en vakmanschap. Zo kunnen we ook nog eens veel van elkaar leren! Werken in de bouwsector bij Raedts betekent betrokken zijn bij diverse werkzaamheden. Zo werk je onder andere mee aan de service en het onderhoud van overheidsgebouwen, zorginstellingen en woningen. Daarnaast zijn nieuwbouw en renovatie werkzaamheden ook een groot onderdeel van werken in de bouwsector, dit is bij Raedts niet anders. Je eigen projecten en gebouwen waar je aan mee werkt, werkelijkheid zien worden. Dat maakt werken in de bouw nu zo vervullend.

Banen in de bouwsector bij Raedts

Bij Raedts hebben we verschillende banen in de bouwsector beschikbaar. We zijn trots op het creëren van een werkomgeving waar mensen hun expertise kunnen laten zien en vaardigheden kunnen ontwikkelen. Bij Raedts begrijpen we dat een baan in de bouwsector niet alleen draait om fysieke arbeid, maar ook om kennis en ontwikkeling. Ontdek de mogelijkheden die Raedts je kan bieden en wordt onderdeel van ons gezellige team vol vakexperts! Onze vacatures voor de bouwsector gaan namelijk verder dan traditionele functies.  Het zijn kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Met onze uitgebreide opleidingen & trainingen zoals Bouwen op Talent en Samen Bouwen proberen we individuele en team ontwikkeling zoveel mogelijk te stimuleren. Van het onderhoud & service, tot vakmensen, projectteam en ondersteunend personeel, bij Raedts hebben we die baan in de bouwsector die bij jou past.

Vacatures in de bouwsector

Werken in de bouwsector met een baan die perfect aansluit op jouw ambities en vaardigheden? Solliciteer dan nu op onze vacatures of stuur een open sollicitatie! Bij ons staan er altijd vacatures in de bouwsector open voor getalenteerde en gepassioneerde individuen die het beste uit zichzelf willen halen. Onze vacatures in de bouwsector bieden niet alleen de mogelijkheid om deel te nemen aan uitdagende projecten, maar ook om onderdeel te zijn van gebouwbeheer voor diverse instellingen. Daarnaast is een groot deel van ons bedrijf gefocust op het behouden van de kwaliteit door middel van onderhoud en service. Dus wil jij ook werken in de bouwsector in de regio Limburg, Brabant of Gelderland? En wil je bijdragen aan de groei en het succes van Raedts? Solliciteer dan nu op onze vacatures in de bouwsector of stuur een open sollicitatie als jouw droombaan er nog niet bij staat. We nodigen je graag uit voor een gesprek en bekijken samen de mogelijkheden.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: