het verhaal

Monteur Service & Onderhoud

“Raedts maakt het mogelijk dat ik me verder kan ontwikkelen”

“Ik ga een opleiding meewerkend/assistent uitvoerder bij de BOB volgen. Raedts maakt het mogelijk dat ik me verder kan ontwikkelen. Dit middelgroot bedrijf voelt voor mij klein aan omdat er een familiaire sfeer is. Iedereen wordt gewaardeerd en we proberen ieders kwaliteiten zo goed mogelijk te gebruiken en te delen.

Samen weten we steeds een oplossing te vinden. Het ene moment loopt alles op rolletjes en op het andere moment moet je even goed nadenken hoe je dat werk gaat aanpakken. Als monteur service en onderhoud inspecteer ik een woning bij overgang naar een nieuwe bewoner of naar nieuwe bewoners en voer ik zogenaamde mutatie werkzaamheden uit. Bij een mutatie hoort ook een VAG (Verhuis AdviesGesprek).

Verder voer ik ook andere werkzaamheden uit. Denk daarbij aan ramen en deuren die niet meer goed werken, vocht/schimmel problemen, lekkages etc. Ik werk voor een groot deel in panden van woningcorporaties, maar daarnaast verricht ik ook werkzaamheden bij scholen, zorginstellingen en andere bedrijven. Hierbij krijg ik ook met veel verschillende culturen en leefstijlen te maken, waardoor het werk erg veelzijdig is. Een werkdag begint rond 7.00 uur met een kopje koffie. Daarna starten we met een kleine werkbespreking waar de puntjes van een dag eerder en de planning van die dag worden besproken.

Vervolgens werken we die dag allemaal onze eigen werkbonnen af. Als er stagnaties in mijn werkbonnen ontstaan, wordt collega’s gevraagd om een van mijn bonnen over te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat alles soepel verloopt. Ik ben trots op ons hele team. Want bouwen doe je samen, niet alleen!”

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar:

vacatures voor jou

Teamleider Bedrijven
Senior Onderhoudstegelzetter
Hoofd Calculator / Kostendeskundige