het verhaal

Monteur Service & Onderhoud

“Het leuke aan mijn baan vind ik de afwisseling qua werkzaamheden”

“Het leuke aan mijn baan vind ik de afwisseling qua werkzaamheden. Ik doe werk bij veel verschillende mensen, waar je je overal weer moet aanpassen. Bijna iedere dag is anders! Het oplossingsgericht werken en het af en snel moeten schakelen, maakt het werk extra uitdagend. Daarbij opgeteld een eigen bus met goed gereedschap, een hecht team met allemaal leuke collega’s. Dat maakt dat ik ‘s morgens lachend binnenkom en s ’avonds met een tevreden gevoel naar huis ga!

Mijn werkdag begint iets voor 7 met een lekker bakje koffie om vervolgens even met de collega’s te praten en te grappen. Ochtendhumeur ken ik niet, want het is altijd meteen gezellig met de collega’s onderling. We hebben een klein werkoverleg met de coördinator en de collega’s over de dingen die moeten gebeuren. En dan snel naar de klant toe. Als we bij de klant klaar zijn, ruimen we altijd alles netjes op, want je werkt nu eenmaal bij mensen binnen en het moet leefbaar blijven! We krijgen vaak complimenten van klanten als we klaar zijn. Wanneer klanten tevreden zijn, dan ben ik ook blij, want daar doe je het uiteindelijk voor!

Wanneer we soms iets eerder klaar zijn, dan help je een andere collega. Vervolgens terug naar de zaak, de bus opruimen en al het afval en puin scheiden in de containers en de spullen voor de volgende dag laden. Ik doe timmer- en tegelwerk, plaats keukens en doe een stukje coördinatie tussen de klanten en het kantoor, voor de kortlopende renovaties bij Wonen Limburg. Ik ben bij Raedts als timmerman begonnen en in de loop der jaren heb ik leren tegelzetten van een ervaren tegelzetter, die nu met pensioen is. Daarnaast doe ik ook eenvoudig loodgieterswerk en heb ik een basiscursus elektra gevolgd. Sinds kort zit ik in de Ondernemingsraad. Ik heb binnen Raedts ook het traject Bouwen op Talent gevolgd en daar zijn mooie dingen uit naar voren gekomen (verborgen talenten), waar ik in de toekomst binnen Raedts misschien nog wel iets mee wil gaan doen. Maar nu nog niet, want ik vind dat ik op dit moment nog een veel te leuke baan heb!

Zo’n persoonlijk ontwikkelingstraject en de mogelijkheden die je daarmee krijgt als persoon, maakt het werken extra leuk. Zo krijgen we ook regelmatig attenties als bedankje voor onze inzet. Er heerst samenhorigheid binnen het bedrijf en er is een luisterend oor. Als ik aan Raedts denk, denk ik aan een prachtig bedrijf. Een bedrijf met een warm hart op de juiste plek waar iedereen voor je klaar staat als het nodig is.”

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar:

vacatures voor jou

Teamleider Bedrijven
Senior Onderhoudstegelzetter
Hoofd Calculator / Kostendeskundige