Coördinator Service en Onderhoud

Service coördinator bouw

Als Coördinator Service en Onderhoud is jouw werkplek bij ons team S&O. Je werkt voor diverse vaste opdrachtgevers en verzorgt en plant de werkzaamheden voor deze klanten. Je neemt keuken-, badkamer-, en toiletrenovaties, mutaties en woningaanpassingen, onderhoudswerkzaamheden en storingsmeldingen aan, beoordeelt deze en wijst ze toe aan collega’s en /of onderaannemers. Als Onderhoud en Service Coördinator verricht je de voorbereidende acties en verwerkt deze administratief. Ook bewaak je de afhandeling en stel je prijsopgaven en afrekeningen op. Een belangrijk onderdeel van jouw werk als Service Coördinator of Onderhoud Coördinator is het onderhouden van contact met huurders en opdrachtgevers en optimaal in hun behoefte te voorzien.

Wat doet een Onderhoud en Service Coördinator?

Een coördinator service en onderhoud is verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en beheren van de service- en onderhoudsactiviteiten binnen een bouwbedrijf.

Dit kunnen jouw werkzaamheden zijn

 • Je neemt klachten, reparatieverzoeken, mutaties en andere opdrachten aan.
 • Je beoordeelt deze en wijst ze toe aan medewerkers en/of leveranciers/onderaannemers.
 • Je verzorgt de nodige werkvoorbereiding.
 • Verwerkt reparatieverzoeken, mutaties en andere opdrachten administratief.
 • Je bewaakt de afhandelingen.
 • Je stelt prijsopgaven en afrekeningen op.
 • Je bewaakt de financiële voortgang van reparatieverzoeken, mutaties en andere opdrachten.
 • Je calculeert bonnen en kleine mutaties.

Dit heb jij in huis

 • Minimaal MBO Bouwkunde of vergelijkbaar werk- en denkniveau.
 • Je bent een echte organisator met verantwoordelijkheidsgevoel, die graag samenwerkt en een uitstekend communicatief vermogen en een hoge klantgerichtheid heeft. Daarnaast blink je uit in zelfstandigheid en flexibiliteit.
 • Rijbewijs B.

Vacature voor coördinator service en onderhoud in de bouw?

Op zoek naar een service coördinator vacature of onderhouds coördinator vacature? Dan ben je bij Raedts bij het juiste adres. Op onze Werken bij Raedts website zoeken we het hele jaar door enthousiaste nieuwe mensen om ons team te versterken. Zo ook Onderhoud- en Service coördinators. Bekijk op onze vacature pagina alle openstaande vacatures. Zelfs als er momenteel geen openstaande vacature voor service & onderhoud coördinator, kun je alsnog een open sollicitatie doen. Bij Raedts staan we open voor iedereen en kijken we naar de persoon. Samen bespreken we de mogelijkheden en vinden we een passende baan die perfect aansluit op jouw kwaliteiten en wensen. Wacht dus niet langer en solliciteer nu op onze vacature voor service en onderhoud coördinator.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: