Als medewerker administratie bij een bouwbedrijf verzorg jij de administratieve taken binnen ons bedrijf of bouwproject. Zo ondersteun jij de crediteuren- en debiteurenadministratie; je boekt facturen, verzorgt de btw-aangifte en verwerkt de uren en facturen van onderaannemers. Ook denk je mee bij het verbeteren van de financieel administratieve organisatie. Werk je binnen een projectteam dan stuur je mee op de financiële voortgang van projecten en analyseer en signaleer je op tijd afwijkingen t.o.v. de budgetbegrotingen. Proactief stel je informatie beschikbaar, zodat je collega’s op tijd, volledig en correct geïnformeerd worden en benodigde overzichten beschikbaar zijn voor het nemen van actie. Omdat je voor verschillende accounts werkt, is het werk en de werkplek heel gevarieerd.

Wat doet een medewerker administratie bij een bouwbedrijf?

Een administratief medewerker houdt zich bezig met diverse administratieve handelingen binnen een organisatie. Dit kan zijn het boeken van in- en verkoopfacturen, factureren, tijdsregistratie van uren en het verwerken van betalingen aan leveranciers en onderaannemers.

Dit kunnen jouw werkzaamheden zijn

  • Administratieve ondersteuning bij de crediteuren- en debiteurenadministratie.
  • Alle voorkomende ondersteunende administratieve activiteiten voor de gehele organisatie.
  • Signalerende functie bij afwijkingen in budget van projecten en/of onderhanden werken.

Dit heb jij in huis

  • Mbo-administratie of vergelijkbaar werk- en denkniveau.
  • Praktische kennis op het gebied van automatisering.

Vacatures medewerker administratie in Limburg

Op zoek naar een vacature medewerker administratie in Limburg? Bekijk onze vacatures pagina voor alle actuele openstaande posities! Staat er geen vacature voor medewerker administratie bij? Geen probleem, stuur ons een open sollicitatie en dan gaan we graag samen in gesprek. We kijken samen naar jouw krachten en talenten en vinden zo een functie die het beste bij je past. Kom werken bij een gezellig team waar alles écht goed geregeld is. Solliciteer nu op onze vacature voor medewerker administratie of stuur een open sollicitatie als er geen vacature zichtbaar is! En wil je eerst nog even overleggen, bel of app dan met onze collega Patricia Eijkemans, tel. 06-57433064.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: