Al facilitair medewerker ben jij verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkplekken, zowel op onze kantoren alsook de bouwketen. Je komt daarbij op heel veel plekken, omdat onze projecten en collega’s op veel verschillende locaties werken. Ook zorg je voor het reinigen, bijvullen en onderhouden van onze koffiemachines. Daarnaast vind je het leuk om kleine andere klusjes op te pakken, zoals de voorraden bijhouden, boodschappen doen, cadeautjes inpakken.

Wat doet een medewerker facilitair bij een bouwbedrijf?

En facilitair medewerker zorgt met name voor het schoonhouden en onderhouden van de ruimtes binnen een organisatie, zoals kantoren, en houdt zich bezig met diverse andere huishoudelijke werkzaamheden.

Dit kunnen jouw werkzaamheden zijn

  • Je verzorgt dagelijks de huishoudelijke taken (afstoffen, stofzuigen, dweilen en de toiletgroepen etc.).
  • Het schoonhouden van projectketen.
  • Het onderhouden en schoonmaken van de koffieautomaten.
  • Boodschappen doen.
  • Diverse klusjes op kantoor ter ondersteuning van de receptie en facility.

Dit heb jij in huis

  • Praktische kennis op het gebied van schoonmaken.
  • Rijbewijs B.

Vacature medewerker facilitair in Limburg?

Op zoek naar een vacature medewerker facilitair bij een bouwbedrijf? Bekijk onze vacatures pagina voor alle actuele openstaande posities! Staat er geen vacature voor medewerker facilitair bij? Geen probleem, stuur ons een open sollicitatie en dan gaan we graag samen in gesprek. We kijken samen naar jouw krachten en talenten en vinden zo een functie die het beste bij je past. Kom werken bij een gezellig team waar alles écht goed geregeld is.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: