Als meewerkend planner S&O bedrijven zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld en gepland is. Je ontvangt en doet de technische beoordeling van binnenkomende serviceorders en verwerkt ze in het systeem. In overleg met de projectbegeleider vraag je de benodigde offertes op. Vervolgens zorg jij als service en onderhoud coördinator ervoor dat het werk wordt uitgevoerd door collega’s en /of onderaannemers. Vaak bestel je de materialen die nodig zijn en bewaak je de kosten. Een belangrijk onderdeel van het werk is het onderhouden van contact met opdrachtgever en onderaannemers. In voorkomende gevallen werk je ook zelf aan serviceorders.

Het is een erg afwisselende baan, waar je de schakel bent tussen de opdrachtgever, onderaannemers en de collega’s die buiten de serviceorders verzorgen.

Wat doet een meewerkend planner bedrijven?

Een meewerkend planner in de bouw coördineert en plant opdrachten in een planningssysteem om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Daarbij dien je ze eerst technisch te beoordelen en neem je zelf ook actief deel aan de uitvoering van deze taken. Het onderhouden van de communicatie met de opdrachtgever, collega’s en andere partijen is ook een belangrijk deel van het werk van een meewerkend planner.

Ben jij de planner in de bouw en onderhoud die we zoeken?

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Geruime tijd relevante werkervaring bij voorkeur met service en onderhoud werkzaamheden.
  • VOL- VCA.
  • Je bent een echte vakman/vakvrouw die denkt in oplossingen, graag samenwerkt, financieel bewust is, goede communicatieve vaardigheden en een hoge klantgerichtheid heeft. Daarnaast ben je zelfstandig en flexibel.
  • Praktische kennis op het gebied van automatisering.

Vacature meewerkend planner bedrijven in Limburg

Is plannen in de bouw echt iets voor jou en ben je op zoek naar een vacature voor planner in de bouw in Limburg? Bij Raedts staan het hele jaar vacatures open voor diverse functies in de bouw. Op de vacature pagina staat een overzicht van alle openstaande vacatures. Zie je geen vacature voor meewerkend planner in de bouw? Aarzel niet en stuur ons dan een open sollicitatie! Bij Raedts kijken we naar de talenten en kracht van onze werknemers. Samen kijken we naar welke functie het beste aansluit bij jouw profiel.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: