Ben je op zoek naar een vacature voor metselaar en wil je werken als metselaar bij een bouw- en onderhoudsbedrijf? Als metselaar in de bouw bij Raedts verricht je naast het zelfstandig herstellen, repareren en renoveren van bestaand metselwerk in woningen en gebouwen ook onderhouds- en servicewerkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers en/of huurders. Je bent dus zeer allround, want je verricht ook werkzaamheden op het gebied van timmeren en soms zelfs loodgieterswerkzaamheden en tegelzetten. Zie je verbetermogelijkheden, dan trek je aan de bel en koppel je dit terug naar de coördinator service en onderhoud. Ook zorg je als metselaar in de bouw voor de juiste registratie van je werkzaamheden in ons systeem, je regelt zelf de voorraad van jouw service bus en het materiaal op de werkplek.

Wanneer je solliciteert op onze metselaar vacature, dan kies je voor een veelzijdige baan. Als metselaar bij Raedts kom je steeds op andere locaties en zijn er ook andere werkzaamheden. Hierdoor is werken als metselaar zeer gevarieerd en mag je zelfstandig werken. Daarnaast is het werk erg leuk omdat je regelmatig in een omgeving werkt, waar andere mensen wonen of werken. Je hebt dus geregeld overleg met een opdrachtgever of huurder.

Wat doet een metselaar?

Een metselaar gebruikt bakstenen, betonblokken of natuurstenen, specie of lijm om bouwwerken te bouwen, zoals muren, gevels, omheiningen en schoorstenen.

Dit heb jij in huis

  • Je bent een echte vakman/vrouw.
  • Je hebt ervaring op het gebied van metselen en/of timmeren en je bent niet bang voor een paar m² tegelwerk.
  • Of je wilt je graag verder ontwikkelen tot een allround vakkracht.
  • Je denkt mee in mogelijkheden en oplossingen, communiceert helder en klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je zelfstandig en flexibel in het type werk dat je op kan pakken.
  • Rijbewijs B (je hebt een streepje voor met BE).

Metselaar vacatures in Limburg

Vacature voor metselaar in de bouw? Dan ben je bij Raedts bij het juiste adres. Op onze Werken bij Raedts website zoeken we het hele jaar door enthousiaste nieuwe mensen om ons team te versterken. Bekijk op onze vacature pagina alle openstaande vacatures. Zelfs als er momenteel geen openstaande vacature voor metselaar is, kun je alsnog een open sollicitatie doen. Bij Raedts staan we open voor iedereen en kijken we naar de persoon. Samen bespreken we de mogelijkheden en vinden we een passende baan die perfect aansluit op jouw kwaliteiten en wensen. Echte vakmannen zoals metselaars zijn altijd gewild bij Raedts. Wacht dus niet langer en solliciteer nu op onze vacature voor metselaar. 

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: