Als onderhouds monteur bij Raedts werk je in de rol ‘Monteur Service en Onderhoud’. Je verricht zelfstandig onderhouds- en servicewerkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers en/of huurders. Je bent een echte allrounder, want je verricht werkzaamheden op het gebied van timmeren en metselen, soms zelfs ook loodgieterswerkzaamheden en tegelzetten. Zie je verbetermogelijkheden, dan trek je aan de bel en koppel je dit terug naar de coördinator service en onderhoud. Ook zorg je voor de juiste registratie van je werkzaamheden in ons systeem, je regelt zelf de voorraad van jouw service bus én het materiaal op de werkplek. 

Omdat je als onderhouds monteur steeds op andere locaties komt en er ook andere werkzaamheden zijn, is het werk zeer gevarieerd en mag je zelfstandig werken. Daarnaast is het werk erg leuk omdat je regelmatig in een omgeving werkt, waar andere mensen wonen of werken en je hebt regelmatig overleg met een opdrachtgever of huurder. Vanzelfsprekend heb je een mooie bus met goed gereedschap tot jouw beschikking.

Wat doet een onderhouds monteur in de bouw?

Als monteur service en onderhoud in de bouw verricht je zelfstandig onderhouds- en servicewerkzaamheden, daarbij inspecteer, onderhoud en repareer je daar waar nodig zaken op het gebied van timmeren en metselen.

Dit heb jij in huis

  • Je bent een echte vakman/vakvrouw. 
  • Je hebt ervaring op het gebied van timmeren en/of metselen en je bent niet bang voor een paar m² tegelwerk. 
  • Of je wilt je graag verder ontwikkelen tot een allround vakkracht.
  • Je denkt mee in mogelijkheden en oplossingen, communiceert helder en klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je zelfstandig en flexibel in het type werk dat je op kan pakken. 
  • Rijbewijs B (je hebt een streepje voor met BE).

Monteur Service en Onderhoud vacatures in Limburg

Een vacature voor onderhouds monteur in Limburg? Bekijk de positie voor Monteur Service & Onderhoud bij Raedts. Bij Raedts staan het hele jaar vacatures open voor diverse functies in de bouw. Op de vacature pagina staat een overzicht van alle openstaande vacatures. Zie je geen vacature voor monteur service en onderhoud? Aarzel niet en stuur ons dan een open sollicitatie! Bij Raedts kijken we naar de talenten en kracht van onze werknemers. Samen kijken we naar welke functie het beste aansluit bij jouw profiel. Werken als monteur service en onderhoud bij Raedts in Limburg heeft vele voordelen. Zo kun je zelfstandig werken met je eigen bus en materialen. Tegelijkertijd heb je een enthousiast en professioneel team klaar staan om je te ondersteunen. Solliciteer dus nu op de vacature voor monteur service en onderhoud of stuur ons een open sollicitatie.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: