Als tegelzetter bij een onderhouds- en bouwbedrijf werk je in woningen en panden van woningcorporaties en bedrijven. Het betegelen van wc’s, badkamers en keukens zijn een onderdeel van je takenpakket als tegelzetter bij Raedts, maar ook het schoonmaken en het afvlakken van ondergronden en het herstellen van tegelwerk. Je bereidt een opdracht goed voor, hebt een goed ruimtelijk inzicht en vindt het leuk om met je handen bezig te zijn. Het werk is zeer gevarieerd omdat je steeds op andere locaties werkt, je andere materialen/tegels moet verwerken en dus ook andere technieken kunt toepassen. Afhankelijk van het soort project ben jij een week of een dag met jouw klus bezig. De ene keer individueel en de andere keer in teamverband. Als tegelzetter ben je een belangrijke schakel in het afbouwproces, jij bent namelijk verantwoordelijk voor een super strakke afwerking.

Wat doet een onderhoudstegelzetter in de bouw?

Een tegelzetter is een vakman die wandtegels zet en vloertegels legt. Dit doe je door de tegels te lijmen of te zetten in specie. Ook het afwerken van het tegelwerk hoort bij je werk. Daarnaast moet er ook vaak voorwerk gedaan worden, zoals het inmeten van de ruimte en het egaliseren en impregneren van de ondergrond.

Dit heb jij huis

  • Je bent een echte vakman/vakvrouw of wilt dit worden.
  • Je hebt ervaring op het gebied van tegelen of wilt dit graag leren.
  • Je denkt mee in mogelijkheden en oplossingen.
  • Je communiceert helder en klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je zelfstandig.
  • Rijbewijs B (je hebt een streepje voor met BE).

Vacature tegelzetter in Limburg

Een vacature onderhoudstegelzetter in Limburg? Bij Raedts staan het hele jaar vacatures open voor diverse functies in de bouw. Op de vacature pagina staat een overzicht van alle openstaande vacatures. Zie je geen vacature voor tegelzetter? Aarzel niet en stuur ons dan een open sollicitatie! Bij Raedts kijken we naar de talenten en kracht van onze werknemers. Samen kijken we naar welke functie het beste aansluit bij jouw profiel. Werken als tegelzetter in het onderhoud bij Raedts in Limburg heeft vele voordelen. Zo kun je zelfstandig werken met je eigen bus en materialen. Tegelijkertijd heb je een enthousiast en professioneel team klaar staan om je te ondersteunen. Solliciteer dus nu op de vacature voor tegelzetter of stuur ons een open sollicitatie.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Ben je die geweldige collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en sollicitatie naar: